Indlæser Begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Debat og Sønderjysk kagebord – Hvad sker der på Handicapområdet?

7. november 2021 kl. 14:00 - 16:00

Kritisk sagsbehandling, sager der trækkes i langdrag og 42% vundne klagesager – og på nogle specielområder op til 70% fejl i sagsbehandlingen.
Hvordan løser vi udfordringen?

Vi taler om handicapområdet, den forfejlede sagsbehandling og manglende retssikkerhed for borgerne. Hvad er de bedste løsninger på at rette op på de mange fejl?
Vi taler om udfordringerne rundt om en amagerkansk version af det Sønderjyske kagebord.

Oplægsholdere:
Margit Jonsson (En Million Stemmer)
Mitzie Pitzner (Handicapaktivisterne)
Rundt om bordet sidder:
Helle Jønch (Konservative kandidat til KV)
Yildiz Akdogan (Soc.dem kandidat til KV)
Laura Rosenvinge (Soc.dem kandidat til KV)

Samt borgere der har lyst til at deltage i debatten. KRÆVER TILMELDING DA BEGRÆNSET PLADS. Arrangement er annonceret på Facebook og i AmagerLiv

Margit Johnsson er en af stifterne af folkebevægelsen #enmillionstemmer. Hun er frivillig bisidder, har en juridisk uddannelse bag sig og har selv kæmpet med systemet. ”#enmillionstemmer er en folkebevægelse, der arbejder for at sikre retssikkerhed for mennesker med funktionsnedsættelser og psykisk sårbarhed og deres pårørende i hele landet. Bevægelsen startede i 2019 og samler mennesker på tværs af diagnoser, synlige og usynlige, pårørende og kommunegrænser”.
Mitzie Pitzner er med i Handicapaktiviterne og kender alt til bosteder og de udfordringer der ligger der – og er ligeledes pårørende og har derfor selv kæmpet med systemet

Er du en engageret københavner eller har du særlig tilknytning til området – og har du lyst til at høre med eller bidrage til debatten omkring de mange udfordringer på handicapområdet og hvordan vi gør sagsbehandlingen bedre, sikrer retssikkerheden og sørger for serviceloven overholdes, så meld dig meget gerne til arrangementet.

Vil forsøge at livestreame debatten eller optage den og lægge den ud efterfølgende.

Detaljer

Dato:
7. november 2021
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://fb.me/e/1UD7kNZoP

Arrangør

Helle Jønch
E-mail:
helle@boligteket.dk