Et skridt ad gangen – Så kom mit banner op på husgavlen

Den 16. oktober 2021 – Der er en måned til kommunalvalget.

Så kom mit halvanden meter høje banner endelig op på huset herhjemme. Det var lidt af en grænse der skulle overtrædes. Siden slutningen af juni har det ligget hjemme på stuegulvet. 9 meter langt.

Det er ikke så svært at planlægge og koordinere en valgkamp når andre står i spidsen for den – men så skal pludselig selv til at stå der. Jeg har interesseret mig for politik siden 2015. Temmelig meget endda.

Nu er det tid til selv at kaste mig ind i kampen på den offentlige bane. Det tidspunkt måtte jo komme en dag. Da jeg var yngre tænkte jeg at jeg ville bestige Mount Everest og blive politiker som 50årig. Det med bjergstigning kommer nok ikke til at ske i de højder i hvert fald (noget med tyngdekraften) – men måske når jeg det med at blive politiker.

Det har været noget af en personlig grænse at træde over. At blive politiker, er også at blive en offentlig person. At blive en offentlig person inddrager også frivilligt eller ufrivilligt ens familie. Det har jeg tænkt meget over – men det at blive en offentlig person har også presset mig. Jeg vil rigtig gerne sidde med ved bordet, lave forhandlingerne, finde bedre løsninger og indgå i debatterne om vores samfundsretning. At blive offentlig står ikke øverst på listen – men er ofte også en forudsætning for at kunne komme frem med sine synspunkter.

Jeg tror at en eller anden slags generthed holder mig tilbage. Eller måske en ængstelighed over at risikere at fejle eller ikke kunne huske ALT.

Men så forsøger jeg at fortælle mig selv, at ingen kan huske alt og vi jo også ”bare er mennesker”

Det var nu med en vis æresfrygt at mit banner kom op på vores facade. Men nu er det der. Og nu hvor det er der, så er der også en følelse af stolthed. Noget at kæmpe for. Noget at bevise og gøre bedre.

Jeg er spændt på valgets udfald. Spændt på hvor meget Det Konservative Folkeparti går frem generelt og selvfølgelig især hvor meget vi går frem i København.
Vi står til 2-3 flere mandater.

Jeg håber, at vi får en mere borgerlig kommune helt generelt.